Professionele &

Particuliere Saunabouw

Sauna op maat

Liberty Wellness komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken. We kunnen u daarna een vrijblijvende offerte opsturen zodat u weet wat de prijs is voor een sauna op maat. Het is voor Liberty Wellness onmogelijk om alvast een prijsindicatie te geven. Dit is namelijk afhankelijk van uw wensen. Daarbij speelt o.a. de locatie van uw sauna op maat een rol. Ook de afmetingen en het gewenste materiaal.

Waarom een sauna bij Liberty Wellness?

Liberty Wellness realiseert al ruim 30 jaar grote en kleine sauna’s op maat voor thuis en professioneel gebruik. Van idee tot fysieke realisatie. U kunt met onze jarenlange ervaring rekenen op een geweldig resultaat. Door gebruik te maken van alleen de beste materialen, garanderen wij een langdurige en vrijwel zorgeloos gebruik van de door ons geleverde sauna’s en diensten. Complete projectbegeleiding, van idee tot ontwerp en van transport tot bouw is voor Liberty Wellness geen enkel probleem.

Neem contact op met Liberty Wellness voor een prijsindicatie

Bel gerust met 038-465 19 49 / 06-53 90 22 92. Voor vragen over een sauna op maat kunt ons elke werkdag bereiken van 10.00 tot 17.00 uur. Ook kunt u al uw vragen over een sauna op maat sturen per mail naar info@libertywellness.nl. Uiteraard bent u tijdens kantooruren welkom op onze vestiging in Zwolle.


Al ruim 30 jaar ons ambacht.........Maatwerk !!