Professionele &

Particuliere Saunabouw

Sauna advies

Liberty Wellness levert al ruim 30 jaar sauna’s op maat voor privĂ©- als professioneel gebruik. Onze gemaakte sauna’s worden van begin tot eind onder eigen beheer gebouwd. Wij leveren en bouwen zelf gemaakte sauna’s op maat in heel Nederland. We adviseren u hierover graag. Onze sauna’s zijn van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Liberty Wellness heeft door haar kwaliteitsgerichte aanpak, een voorname plaats verworven in de Wellnessbranche als fabrikant en leverancier.

Jarenlange ervaring in het geven van advies

Liberty Wellness heeft al ruim 30 jaar ervaring in het geven van adviezen voor een sauna voor elke situatie. Van idee tot fysieke realisatie, kunt u met onze jarenlange ervaring rekenen op een geweldig resultaat. Door gebruik te maken van alleen de beste materialen, garanderen wij een langdurige en vrijwel zorgeloos gebruik van de door ons geleverde sauna’s en diensten. Complete projectbegeleiding, van idee tot ontwerp en van transport tot bouw is voor Liberty Wellness geen enkel probleem.

Direct advies ontvangen voor uw sauna

Wilt u advies voor een sauna? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 038 – 465 19 49 of 06 – 53 90 22 92. Voor advies over een sauna kunt ons elke werkdag bereiken van 8:00 tot 17:00 uur. Ook kunt u al uw vragen over een sauna op maat sturen per mail naar info@libertywellness.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een advies toe. Uiteraard bent u tijdens kantooruren ook welkom op onze vestiging in Zwolle.


Al ruim 30 jaar ons ambacht.........Maatwerk !!