Professionele &

Particuliere Saunabouw

Glassauna in badkamer van Espenhout

In ruime badkamer met relaxruimte is onder de schuine zijde een prachtige sauna geplaatst met volledige glaspui aan de voorzijde.
De sauna is in zijn geheel gebouwd met het fraaie Espen hout en voorzien van een hoge en lage sauna ligbank. De voorzijde van de banken zijn voorzien van robuust afgerond Abachi ( knieholte comfort) Tussen de hoge bank en de lage bank is een uitneembare aftimmering geplaatst van Abachi. Tussen de lage bank en de saunavloer is tevens een uitneembare Abachi afdichting geplaatst. het geheel biedt een zeer fraai geheel. De saunakachel is een 9 Kw. saunakachel met opgebouwde bediening (dus geen kastjes aan de buitenzijde van de sauna)
. De saunakachel heeft een ombouw, gelijk aan de afwerking van de saunabanken, waardoor het een zeer fraai geheel is geworden.
 De voorzijde van de sauna is voorzien van een tweetal glaspanelen van 8 mm. gehard veiligheidsglas en daarbij een passende glasdeur met zwaar RVS beslag.
Weer een prachtige maatwerk sauna van Liberty Wellness, waar onze opdrachtgever alle vele jaren met plezier gebruik van maakt.

Ook op zoek naar een sauna? Neem contact op om uw wensen door te spreken of vraag een offerte aan.