Professionele &

Particuliere Saunabouw

Infrarood of combi sauna

Infrarood is van oudsher een natuurlijke warmte bron, welke een herstellende werking heeft op het menselijk lichaam. De meest gebruikte Infrarood warmtebron is de korte golf installatie.
Infrarood korte golf is een uitvinding van Philips en is in de jaren vanaf 1950 veel toegepast om onwillige spieren en gewrichten te versoepelen door middel van optimale doorbloeding van de spieren en aanhechtingen te stimuleren.
Korte golf Infrarood vraagt geen directe opwarming van de ruimte waar zicht de stralers bevinden. U schakelt de Infrarood installatie aan en de korte golf warmte (A) doet gedurende 20 minuten haar optimale werk.
De Philips Infrarood korte golf lamp is volkomen veilig en is altijd voorzien van een oogbeschermende Robax glasfilter.
De Philips korte golf Infrarood lampen gaan ca. 10.000 uur mee, zonder dat de opbrengst van de benodigde A straling minder zal worden. Hierdoor is de investering eenmalig, daar de levensduur van de lampen maximaal zijn gegarandeerd (minus breuk).
Liberty Wellness plaatst in 80% van de traditionele sauna ook een volledige Infrarood korte golf installatie in het saunadak. Op deze wijze kunt u een keuze maken om gebruik te maken van de hoge temperatuur van uw saunakachel of een korte sessie van ca.. 20 minuten onder en bij uw korte golf Infrarood modulen.
De Liberty Wellness korte golf Infrarood sauna,s zijn er in een aantal standaard maten maar worden veelal als maatwerk geproduceerd.
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Liberty Wellness Infrarood korte golf sauna of combinatie van saunakachel en Infrarood korte golf in uw sauna, laat het ons weten en wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.
U kunt ons bereiken per mail of telefoon op: info@libertywellness.nl of 038-3651949 / 06-53902292.
Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom/werkplaats, dan graag even een afspraak maken, zodat wij alle tijd voor u reserveren.


Al ruim 30 jaar ons ambacht.........Maatwerk !!