Professionele &

Particuliere Saunabouw

De saunakachel

De Liberty Wellness maatwerk sauna wordt opgewarmd door een elektrische of houtgestookte saunakachel. Het meest en ook praktische is het gebruik van een elektrische saunakachel, echter door gebruik te maken van de houtgestookte saunakachel, bespaard u elektriciteit en daar is natuurlijk voor het milieu wel wat voor te zeggen. De houtgestookte saunakachel biedt extra sfeer en beleving.
Er zijn vele modellen saunakachels, met externe bediening of opgebouwde bediening. Tevens zijn er de mooie design towerkachels welke ook weer een extra beleving geven in uw maatwerk binnen of buiten sauna.
Liberty Wellness monteert de aansluitingen van de elektrische saunakachels altijd met hittebestendige siliconenkabel ( veiligheid voor alles)
De elektrische als de houtgestookte saunakachel zijn er voor alle maten sauna,s en variƫren al naar gelang de grote van de sauna van 2.3 kw tot 35 kw.
Wilt u informatie over de mogelijkheden van de saunakachels, neemt u dan gerust even contact op via ons mailadres of telefoonnummers. U kunt ons bereiken op: info@libertywellness.nl of 038-4651949/ 06-53902292
Een bezoek aan Liberty Wellness mag natuurlijk ook altijd. Maak dan wel even een mail of telefonische afspraak met ons. Wij informeren u graag om altijd het juiste resultaat te behalen.

Liberty Wellness saunabouw, bouwt uw infrarood sauna geheel op maat, met toepassing van al uw wensen. Liberty wellness Saunabouw heeft ook een groot assortiment standaard Infrarood sauna’s. Neemt u een kijkje op www.desaunawinkel.nl


Al ruim 30 jaar ons ambacht.........Maatwerk !!