Professionele &

Particuliere Saunabouw

Binnensauna op maat

Liberty Wellness produceert en levert al ruim 30 jaar binnensauna’s op maat voor privé- als professioneel gebruik. Onze maatwerk binnensauna’s worden van begin tot eind onder eigen beheer gebouwd. Wij leveren en bouwen zelf gemaakte binnensauna’s op maat door geheel Nederland- België en Duitsland.
Onze binnensauna’s zijn van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Liberty Wellness heeft door haar kwaliteit gerichte aanpak, een voorname plaats verworven in de Wellnessbranche als fabrikant en leverancier.
Met onze centrale vestiging in Zwolle zitten we altijd dichtbij onze klanten en zijn we in staat om op een snelle en doelgerichte wijze een binnensauna op maat te leveren en te installeren. De wensen van onze klanten staan altijd centraal en dragen zorg voor een optimaal resultaat.

Jarenlange ervaring in maatwerk binnensauna’s

Liberty Wellness realiseert al ruim 30 jaar grote en kleine binnensauna’s op maat voor thuis en professioneel gebruik. van idee tot fysieke realisatie. U kunt met onze jarenlange ervaring rekenen op een geweldig resultaat..Door gebruik te maken van alleen de beste materialen, garanderen wij een langdurige en zorgeloos gebruik van de door ons gefabriceerde en geleverde/geplaatste binnensauna.
Complete projectbegeleiding, van idee tot ontwerp en van fabricage tot plaatsing van uw sauna, is voor Liberty Wellness altijd een uitdaging met een altijd perfect resultaat.

Vragen over een binnensauna op maat?

Heeft u vragen over een binnensauna in uw badkamer of elders in uw woning, vraag dan een offerte aan bij Liberty Wellness en laat uw wensen duidelijk weten.
In dat geval, stuurt u een mailbericht of neem telefonisch contact met ons op en dan staan wij u persoonlijk te woord.
U kunt ons bereiken op info@libertywellness.nl of op onze telefoonnummers: 038-4651949 of 06-53902292
Natuurlijk bent u altijd welkom in onze showroom/werkplaats in Zwolle.
Voor een bezoek aan Liberty Wellness graag wel eerst even een afspraak maken, zodat wij alle tijd en gelegenheid hebben om u te adviseren.


Al ruim 30 jaar ons ambacht.........Maatwerk !!